keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Punainen possukortti

Väritin aikaisemmin kaksi possunkuvaa, toisen mustavalkoisena ja toisen vaaleanpunaisena. Mustavalkoisen olenkin jo kerennyt aiemmin jo julkaista, mutta tässä Magnolian suloinen possu on siis vaaleanpunaisissa. Paperellaan on tällä viikolla saapunut kaivattuja Spellbindersin Layered poinsettia stansseja, joita olen tässä kortissa käyttänyt joulutähtien tekoon ja niillä tehdyt kukat löytyivät myös lyhdystä.


003

Materiaalit



Nauhan löydät täältä


Kortin ja kukkien pintaan olen lisäksi laittanut Knorrin Deco-Paste kimalteella tehosteainetta

maanantai 29. lokakuuta 2012

Lumihiutalekortti

Leimasin lumihiutaleleimasimilla ekokartongille ja jokaisen leimauksen jälkeen laitoin päälle kohojauhetta ja kuumensin. Kivan efektin toi mielestäni se, että käytin kahta eriväristä kohojauhetta. Valkoinen kohojauhe näytti kuumentamisen jälkeen mattamaisemmalta ja punainen kiilteli valkoisen päällä. Tarvikkeet Paperellasta lukuunottamatta lumihiutaleleimasimia, jotka ovat Stempelgledeltä.



005


Materiaalit







sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Koristeltu tulitikkurasia

Koristelin tämän tulitikkurasian eilen katsellessani elokuvaa. Käytin Echo Parkin This & That-Christmas papereita ja koristelehdet tein Crealiesin 22 lehtistanssilla. Twill nuottinauhan löydät täältä. Lumisen tunnelman loin Knorrin Deco-paste kimalteella ja se on juuri laitettu kauppaan. Nämä kaikki tarvikkeet ovat Paperellasta.


002


006


perjantai 26. lokakuuta 2012

Valkoinen joulukortti

Tänä aamuna huomasin ensilumen sataneen ja miten kaunista olikaan kun kaikki oli valkoista. Sattumalta teemaan sopien sain eilen valmiiksi tämän valkoisen joulukortin, jossa olen käyttänyt valkoista kartonkia, kakkupaperia, mustetta, pastaa ja kimalletta luomaan talvista tunnelmaa. Kaikki materiaalit Paperellasta.

003


004


Materiaalit

Kohokuviontitasku Hobby Solution Elk


Kakkupaperi Nellie Snellen 


Tehosteaine Knorr Deco-Paste



torstai 25. lokakuuta 2012

Hirvikortti

Tein tämän hirvikortin Paperellaan jokin aikaa sitten saapuneesta ihanasta Hobby Solutionin Elk kohokuvionti taskusta. Kohokuvion hirvet ensin kraftkartongille, jonka jälkeen levitin musteenlevittimellä mustetta kohokuvioinnin päälle. Hirvien ympärille laitoin sekä Sticklesin kimalleliimaa että Knorrin deco-pastea.


004


002

Muut tarvikkeet




Punaiset marjat tehty Pearlmakerilla

Korttipohjana käytin 5x7-kokoista pohjaa

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Possukortti

Ihastuin totaalisesti tähän Magnolian possuleimasimeen ja väritin heti leimasimen ostettuani kaksi possua, toisen mustavalkoiseksi ja toisen vaaleanpunaiseksi. Mustavalkoinen possu pääsi ensiksi korttiin ja vaaleanpunainen odottelee vielä vuoroaan. Paperit ovat Reprintiltä.

003


maanantai 22. lokakuuta 2012

Lyhty

Tein viime viikonlopun aikana tämän paperisen lyhdyn. Aikaa sen tekemiseen meni kauan, mutta siitä innostuneena kaksi uutta lyhtyä on jo valmisteilla. Sisälle pistin ledtuikun. Mallin tähän löysin Lena Katrinen blogista. Lena Katrinen tekemä lyhty oli niin kaunis, etten halunnut muuttaa sitä juuri lainkaan. Kaikkia stansseja ja leikkureita minulla ei ollut, mutta korvasin niitä sopivilla.


044


003


sunnuntai 21. lokakuuta 2012

StampARTic & Paper Shelter

Tänään julkaistiin StampARTicissa artikkeli, jossa Design tiimiläiset olivat käyttäneet töissään The Paper Shelterin digileimasimia. Tein nämä kaksi korttia artikkelia varten. Kaupasta löytyy lisää aivan ihania digileimasimia.

003



005

lauantai 20. lokakuuta 2012

Myytävänä vähän käytettyjä leimasimia

Tämän viikonlopun käytän pitkästä aikaa kokonaan siivoukseen ja aloittelin jo askarteluhuoneesta. Nämä leimasimet tarttuivat myyntiin ensimmäisinä ja lisääkin saattaa päivän mittaan vielä tulla myyntiin.

Varaukset otan vastaan sähköpostitse maissi01 (at) gmail.com osoitteeseen ja hintaan lisätään postikulut painon mukaan. Leimasimet lähetän kun näen maksun saapuneen. Maksua odotan kolme arkipäivää varauksen jälkeen. Kun varaat tavarat, ilmoitathan samalla osoitteesi. 

EDIT: Poistan nyt myydyt leimasimet tästä postauksesta, paitsi ne joissa on toinen leimasin vielä myymättä

Magnolian leimasimet ovat ez-mountattuja. Nämä ovat 6,5 e kpl


4. Tilda ja kynttilä   Myyty 5. Tilda kruunu päässä

006


Sarah Kay leimasimet 4 e kpl

008

7. Jouluostoksilla  8. Ovella Myyty

009


9. Paketteja viemässä  10. Joulun enkeli Myyty

011


Lili of the valleyn leimasimet

11. Ez-mountattu nalle 4 e   12. Tyttö paketin päällä (ei ez-mountattu) 3,5 e Myyty


013

Vilda stampsin (ei ez-mountatut)

13. Keiju 3 e  14. Tonttu 2 e Myyty


022


Setit

Setit myydään kokonaisina.

Kaisercraftin kylttisetti 10 e

029

perjantai 19. lokakuuta 2012

Piristävä kortti perjantaille

Viikko on ollut täälläpäin varsin sateinen ja pientä piristystä kaipaa yksi jos toinenkin. Tein tämän kortin piristääkseni omaa ja toistenkin päivää. Paperit ovat October Afternoonin Cakewalk sarjasta.


006


Mukavaa perjantaita kaikille!

tiistai 16. lokakuuta 2012

Magnolia joulukortti

Tein pitkästä aikaa kortin Magnolian leimasimella, edellisestä magnoliakortista taisikin sitten olla jo useampi kuukausi aikaa. Ihastun aina magnoliakortteja tehdessäni siihen, miten kiva niitä on värittää. Tässä kortissa sekä leimasin että paperi on Magnolialta. Väristykset tein Distress markereilla.


003

maanantai 15. lokakuuta 2012

Kaksi eläkkeellejäämiskorttia

Tein kahdelle eläkkeelle jäävälle naiselle kortit, toiselle koristeellisemman ja toisen kortissa pääosan sai Stampendousin jumbo Dahlia. Kummankin kortin kuvan päälle laitoin uteeta yhden kerran, joten kuvan päällä on rakeinen kirkas pinta. Ylempänä olevan kortin leimasin on Stempelgledeltä. Väritykset olen tehnyt Distress markereilla.


026



024

lauantai 13. lokakuuta 2012

Osaava nainen messuilla käyty

Tänään olimme pienellä porukalla käymässä Turussa Osaava nainen-messuilla ja sielläpä oli kivasti naisia liikenteessä. Monta tuttua kasvoakin tuli nähtyä ja juteltua. Oli ihana taas nähdä :) Askartelukaupoista tuli käytyä kahdessa paikkaa Klemmarikellarissa ja Heinikasta, joista tein pienet ostokset. Viimeisenä kävimme vierailemassa Suomen karva-kaverit Ry:n pisteessä, jossa tuli rapsutettua useampaakin koiraa ja marsua. Samalla heräsi ajatus, josko meidän pienestä Daisysta tulisi myös karva-kaveri. Saa nähdä... Aivan ihanan terapeuttista ja iloa tuottavaa nämä tämän järjestön vapaaehtoiset tekevät vieraillessaan vanhainkodeissa, päiväkodeissa yms.

Kameraa minulla ei ollut mukana, mutta pienet ostokseni kuvasin.


003


005




001

Tarvikkeiden alla on canvas paperi, jota aioin innokkaana alkaa testailemaan.

torstai 11. lokakuuta 2012

Kuumailmapallolla korkeuksiin-kortti

Paperellasta löytyi tällaista ihanaa kuumailmapallopaperia ja päätin sen pohjalta tehdä tämän kortin. Kakkupapereilla loin kuumailmapallotaivaalle hieman kukkapilviä ja kimalletta laitoin runsaasti tuomaan auringon pilkettä pilviin.

005


006


Kaikki materiaalit Paperellasta

Materiaalit

Paperit Echo Park Everyday Eclectic: Hot air balloons ja -Kraft Doily

Kakkupaperit Nellie Snellen


Kukat Storyteller kirkas turkoosi ja vadelma


Helmet tehty Pearl makerilla väreillä kerma ja pastellin sininen

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Gessolla leimailtu joulukortti

Aloittelin askartelutapaamisessa viikonloppuna tämän joulukortin tekoa ja leimailut tein valkoisella gessolla. Gessolla leimailussa kannattaa muistaa pestä leimasin mahdollisimman pian, ettei gesso juutu leimasimeen kiinni. Itse käytän gesson puhdistamiseen vettä ja hammasharjaa. Kortin pohja on tehty Distress staineilla.


001



Suomen kädentaidot messut-Tampereella

Suomen kädentaidot-messut järjestetään tänäkin vuonna Tampereella 16.-18.11. Itse olen käynyt kyseisillä messuilla varmasti jo yli 10 vuotta, niin kauan kuin muistan. Tänä vuonna messujen yhteydessä järjestetään mm. Suomen kädentaidot 2012-blogiäänestys. Netissä lukijat voivat äänestää suosikkiblogiaan nettisivuille linkitetyistä blogeista tai halutessaan ehdottaa jotain muuta blogia. Suosikkiblogia voi äänestää 12.11.2012 asti. 

Äänestäneiden kesken arvotaan messulippuja, joten kannattaa käydä antamassa ääni suosikkiblogille. 







Blogini on mukana blogiäänestyksessä :)

maanantai 8. lokakuuta 2012

Loimaan askartelutapaaminen osa 2

Viime lauantaina järjestetyssä askartelutapaamisessa pidin kaksi demohetkeä värittämisestä ja gessolla leimailusta. Tässä demohetkien mallit ja tuotokset.

004

Turkoosissa kortissa olen tehnyt pohjan Distress Staineilla.


001

Ruskeassa kortissa olen tehnyt pohjan Glimmer mistillä.

010

Väritykset tein Distress markereilla.



006


Ja vielä kuva joistakin ostoksistani.


sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Loimaan askartelutapaaminen osa 1

Eilen 20 innokasta askartelijaa saapui Loimaalle askartelutapaamiseen ja pitkäaikainen haaveeni askartelutapaamisen järjestämisestä täyttyi. Oli mahtavaa nähdä teitä kaikkia ja erityisesti haluan vielä kiittää niitä ihmisiä, jotka olivat apunani ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen. Kiitos myöskin niille kaikille, jotka toivat mukanaan tarjottavaa. Tässä apulaisia aamupäivällä jo askartelemassa pöytien ja tuolien rahtaamisen jälkeen.

Rauman tytöt ja Merja


001

Kun kello näytti yhtätoista alkoi varsinainen tapaaminen ja jokainen esitteli itsensä kierroksella.


kaikki koolla 1


Kaikki koolla

Minnalta sain tuliaisena tämän kauniin lehtiön, joka on kyllä oikein kaunis. Kiitos tästä Minna!


026



Tapaamisen aluksi jaoin kaikille haastekuoret, joka sisälsi kaavat kolmeen mekkoon. Jokainen sai valita minkälaisen mekon valitsi, mutta mekon koristelu piti tehdä mieliväreillä ja -tyylillä.

Tässä omat mallikorttini samoista kaavoista.

022


024

Ja näin kauniita mekkoja sai porukkamme aikaiseksi, toinen toistaan kauniimpia. Muutama mekko jäi minulle, koska tapaamisesta lähteneet jättivät ne vahingossa esittelypöydälle. Lähettäkäähän minulle osoitteenne niin laitan mekon tulemaan sinnepäin.


010


Tapaamisessa oli mukana myös Klemmarikellari, josta tuli ostettua kaikenlaista kivaa tarviketta.


015


Karitan mekon tekemistä kävi moni ihastelemassa.


007

Mummeli ja Jasu vauhdissa.


013

Työn touhussa


005


Kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka olitte tapaamisessa!

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Joulukorttien teolla jatketaan

Minulla on aina kova työ joulukorttien kanssa, koska jokainen kortti on minulta erilainen ja teen kortit saajaansa ajatellen. Näin ollen joulukortti projekti kestää kohdallani aina noin 5 kuukautta. Joulukorttien tekeminen on aina kivaa, kun tekee yksilöllisiä kortteja. Tämän kortin tein Paperellan materiaaleilla.


001

Materiaalit

Paperit Echo Park Very Merry X-mas Holly Berry ja Diagonal stripe



Kukat ja napit Dovercraft Back to basics Christmas vintage

Kraft kartonkipakkaus Papermania Kraftstax

tiistai 2. lokakuuta 2012

Talvimaisema joulukortti

Tämän joulukortin teossa käytin ensimmäistä kertaa Rangerin emboss it clear Dabberia (kirkas embossausaine) tehdessäni koristeluja joulukuuseen. Käytin koristelujen tekemiseen Technique Tuesdayn Verbose leimasinta ja kultaista kohojauhetta. Töpötin ensin dabberilla ainetta pieniä alueita leimasimeen ja painoin leimasimen kuuseen kiinni. Laitoin kohojauhetta ja kuumensin kuumailmapuhaltimella. Näin tein niin monta kertaa, että kultakoristeet olivat valmiit.

001

Tämän jälkeen rakensin kortin ja laitoin mustetta kuusen reunoihin ja kuusen päälle liimasin vielä Dovercraftin Back to Basics Christmas vintage nappeja. Valmis kortti näyttää tältä. Kortin tarvikkeet pääosin Paperellasta (ei tekstileimasin).


004


006

Muut tarvikkeet:

Paperit Echo Park Very Merry X-mas sarjasta Diagonal stripe ja Poinsettia



Kuusi värjätty Distress Stainien sävyillä Peeled Paint ja Brushed Cordyroy