torstai 31. lokakuuta 2013

Nallemainen vauvakortti

Pidän vauvakorttien tekemisestä, koska niissä on aina jotain niin puhdasta ja keveää niinkuin vastasyntyneissäkin. Tein tällä kertaa neutraalin sävyisen vauvakortin, koska vauvan sukupuoli ei ole vielä tiedossa. Käytin kortissa Lili of the valleyn leimasinta, jonka väritin Distress markereilla. Paperit ovat Reprintiltä.

I like making babycards because there is something so pure and light. Newborn babies are the same. This time I made neutral babycard since the sex is not revealed. I used a stamp from Lili of the valley and the papers are from Reprint.


003


keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kortti poikavauvalle

Vauvakortteilu jatkuu osaltani vielä ja nyt on vuorossa kortti poikavauvalle. Kortissa olen käyttänyt Imagine and do:n sketchkuvaa ja paperit ovat Reprintiltä.

I'm continuing making cards for babies and here's a card for a babyboy.


006

lauantai 26. lokakuuta 2013

Hempeä vauvakortti

Tämän vauvakortin tein ihanista Pion Designin uusista papereista ja lisäksi käytin juuri ostamaani Tim Holtzin Dot Fade sabluunaa pienten valkoisten pilkkukuvioiden tekoon. Sablluunan kanssa käytin tekstuuripastaa saadakseni pilkuista kauniit koholla olevat kuviot.

I made this babycard from Pion Design papers and also used Tim Holtz layering stencil Dot Fade.



vauvakortti

tiistai 22. lokakuuta 2013

Kukkakalenteri

Tänään aloitan työt vähän myöhemmin, joten nyt on aikaa päivitellä tekemäni kukkakalenteri blogiin. Kalenterin tein lastulevyn palasen päälle. Kalenterin materiaalit ovat pääosin Paperellasta.

I made a calendar for next year with lots of colors and bling.


003




002



Materiaalit/Materials 


Kalenteri/Calendar Anita's kalenterilehtiöt 2014

Haaraniitti/Brad Prima Marketing Anna Marie

Timanttitarrat/Rhinestones HC

Kukat omista varastoista


sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Tunnelmallinen joulukortti

Tein kortin kohokuvioiden ja folioita käyttäen. Ohjeeni folion käyttämiseen löydät uusimmasta Ihana-lehdestä. Kohdat mitkä näyttävät kuvassa mustilta ovat luonnossa hopean värisiä. Käyttämäni foliot löydät Paperellasta.

I made a christmas card using embossing technique and adding foils.



005



001


Lähikuvassa näkyy myös käyttämäni Distress glitter Clear rock candy.


torstai 17. lokakuuta 2013

Mixed media tagi

Valon vähetessä päivittäin kaipaan värejä elämääni ja niitä toin esille tässä tagissa. Pilvet tein tekstuuripastalla, leimasin päälle ja laitoin niihin vähän metallivahaa reunoihin. Metallivaha näkyy myös luonnossa tagin reunoilla.

When the sun is shining less and less everyday I long for colours into my life more and I decided to put lots of colours in this tag I made. 


005


keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Ihana-lehti on ilmestynyt

Uusin Ihana-lehti tipahti tänään postilaatikkooni ja sieltä löytyi toinen toistaan ihanampia jouluisia ideoita kortteihin, koristeisiin ja pikkulahjoihin.




Lehdestä löytyy myös ohjeet tekemääni jouluiseen korttiin ja lyhtyyn. Samalla saat ideoita myös folioiden käyttöön korteissa ja koristeissa. Tässä pientä esimakua omasta askartelustani.


002 (1)


Kaikki materiaalit Paperellasta

Folion löydät täältä Paperellasta.


tiistai 15. lokakuuta 2013

Parane pian kortti

Päätin lähettää kortin piristääkseni erään askartelijan päivää, joka on viime aikoina sairastellut. Tein kortista keijumaisen, koska sairasteluaikana sitä tulee monesti esitettyä toiveita, joiden toivoo toteutuvan jonakin päivänä. Sanotaan myös, että unelmilla on siivet ja niiden lentämiseen tarvitaan paljon rohkeutta ja jaksamista myös läheisiltä. Leimasinkuvat ovat Penny Blackilta.

I decided to send a fairy card to a crafting friend since she has been sick lately. They said that dreams have wings, but you need lots of courage and believe to make it happen. It's not easy to overcome illness which is a big part of your life but the main thing is to maintain hope.



006


007


perjantai 11. lokakuuta 2013

Tyttökortti teinille

Päätin tehdä tyttökortin Priman uudella Riley leimasimella ja kokeilin sitä pitkään korttipohjaan. Tytön väritykset tein Distress markereilla ja paitaan leimasin pienellä tekstileimasimella tekstiä. Paperit ovat Prima Marketingin Anna Marie paperikosta ja ompeluaiheiset koristeet ovat Kaisercraftin muotoonleikattuja koristeita Needle & thread sarjasta. Nämä tarvikkeet ovat Paperellasta.

I made a new card with my Riley stamp from Prima. This cards is for teenager girl and I wanted to make it fresh with bright colours.


013

torstai 10. lokakuuta 2013

Skräppihetket haaste #19

Tänään julkaistiin Skräppihetket haasteen 19. haaste ja haasteena on tehdä sivu käyttäen erilaisia maskeja. Oma sivuni kertoo ensimmäisestä tapaamisesta Paperilla design tiimin kanssa.Nyt kaikki maskailemaan ja osallistumaan haasteeseen!


004

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Onnittelukortti tohtorille

Tein tämän väreiltään syksyisen kortin juuri tohtoriksi väitelleelle. Koska kortti oli iso kooltaan siihen sopivat kauniisti isot kukat ja hieman heinämäistä koristetta ruusujen alle. Paperit ovat 7 Dots Studiolta.

I made this card to new doctor. Lovely papers are from 7 Dots Studio.


002

maanantai 7. lokakuuta 2013

Vintagetunnelmainen joulukortti

Vintagetunnelmaiset joulukortit ovat aina olleet mieluisimpia joulukorteista, joten sillä linjalla halusin jatkaa korttien tekoa. Tässä kortissa tarvikkeet ovat aika lailla samat kuin edellisessäkin sillä lisäyksellä, että kultaisen säväyksen korttiin olen tehnyt Clearsnapin kultaisella foliolla. Kaikki käyttämäni tarvikkeet ovat Paperellasta.

I like vintage Christmas cards most and wanted to make some more vintage Christmas cards. The golden effect I made with Clearsnap goldenmine Designer foil.


008


Materiaalit/Materials

Paperit/Papers MME Vintage Christmas

Muotoonleikatut kuvat/ Images Kaisercraft Collectables St.Nicholas

Harso/Cheese cloath Mona Lisa


sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Joulupukki-kortti

Kansainvälisen korttiaskartelupäivän kunniaksi askartelin eilen hieman joulukortteja varastoon ja tässä yksi niistä. Tämän kortin saa tehtyä pienillä tarvikemäärillä sillä siinä on käytetty ainoastaan My Mind's Eyen Vintage Christmas paperikkoa, Kaisercraftin St.Nicholas Collectables leikekuvia, Nellie Snellenin kohotusteippiä, liimaa ja hileitä. Nämä tarvikkeet ovat Paperellasta.

I made some christmascards yesterday to celebrate wordls cardmaking day. Here's what I made with My Mind's Eye papers and Kaisercrafts collectables.


004



Kortin kerroksissa kannattaa kerrokset laittaa niin, että ne rikkovat rajoja eli kerrokset menevät hieman toistensa reunojen yli tai ali ja lomittain. Kohotusteipillä tämä onnistuu sulavasti, osa papereista kiinnitetään liimoilla ja osa kohotusteipillä.

lauantai 5. lokakuuta 2013

Paperilla korttihyppely

Tänään vietetään kansainvälistä korttiaskartelupäivää. Paperilla-lehdessä halusimme juhlistaa tätä korttiaiheisella hyppelyllä. Lisäksi Paperillan blogista löytyy ekotaiteilija Raija Puukon haastattelu sekä arvonta! Kannattaa jättää kommenttia jokaiseen osallistuvaan blogiin voittamahdollisuuksien maksimoimiseksi! Hyppelyn teemana on "jotain vanhaa, jotain uutta".

Paperilla-blogi
Minna
Elina
Karita
Linda
Maissi (Olet täällä!)
Riikka
Paperilla-blogi


006



Osallistun nyt ensimmäistä kertaa blogihyppelyyn ja olen siitä innoissani. Korttini kuva vanhasta oppikirjasta ja Kiitos teksti on Anun putiikista. Tekstin olen värjännyt Distress painteilla ja laitoin vielä koristeeksi kirjainten päälle Pearl makerilla pieniä marjoja. Koristeellinen kiekura on Wycinankalta ja se on myös maalattu Distress paintilla tunnelmaan sopivaksi.

torstai 3. lokakuuta 2013

Vauvakortti ja kortti pienelle tytölle

Nämä kaksi korttia tein tyttövauvalle ja pienelle tyttöselle. Ne syntyivät Priman Delight paperikon papereista ja alimmaisessa kortissa oleva kuva on Nellie Snelleniltä.



008



009