sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Askartelupirtillä

Vietin eilisen päivän Askartelupirtillä Tampereella Murikka-opistolla ja sain otettua muutamia kuviakin tapahtumasta. Päivän aloitin Maikkiksen ohjaamalla Tekstuuritekniikat kurssilla, josta pidin kovasti. Olen vielä hieman tuunannut tekemiäni vihon kansia ja huomenna postaan lopulliset kuvat niistä. Kiitos Maikkikselle kivasta kurssista ja mahtavasta päivästä kaikille tutuille ja uusille tuttavuuksille!



Maikkis




Oma tekeleeni alkuvaiheessa



Taru ja Minna työn touhussa kurssilla





Tässä vielä joitakin ostoksiani

Paperellasta



Dekoretesta


Paperilohikäärmeestä




4 kommenttia:

sasu kirjoitti...

Moikka. Osaisitkohan sinä auttaa mua kun aikoinaan näin jossakin askartelublogissa sellaisen sähköisen paperileikkurin, sillä pystyi tekemään vaikka mitä, mutta mikähän sen laitteen nimi mahtaa olla? Ei ole slice, se oli isompi ja maksoikin monta sataa euroa, liekö sai edes suomesta tilattua, ei ainakaan Heinikan valikoimissa enkä muuallakaan nähnyt.
Kiitos paljon jos viitsit vastata.

T. Sanna

Maissi kirjoitti...

Heippa Sasu! Oliskohan se mahdollisesti ollut Silhouette cameo tai Provo Craftin Cricut expression? Tässä Paperilla-lehden blogikirjoituksessa on niistä laitteista hieman tietoa http://paperillalehti.blogspot.fi/2014/03/stanssaten-ja-leikaten.html

sasu kirjoitti...

Kiitos sulle, nyt on kone jo tilauksessakin. Otin tuon cilhuetin.
ja kukkaro tyhjä nyt :-)

Anski kirjoitti...

Kivoja kuvia, ostoksia ja hauska nähdä kuvaa työstä kun se on vielä työstövaiheessa!