keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Hääkorteilla jatketaan

Päätin jatkaa hääkortteilulla kun kerran pääsin vauhtiin. Kuvat ja paperit ovat samoilta valmistajilta kuin edellisenkin kortin materiaalit. Tässä kortissa en käyttänyt lainkaan kukkia, koska annoin pääosan kauniille kuville.




maanantai 27. tammikuuta 2014

Tummansävyinen hääkortti

Hääkortit ovat kohdallani yleensä aika vaaleita ja hempeänsävyisiä. Tässä yksi tummansävyinen hääkortti, jonka sain juuri valmiiksi. Kaunis kyyhkykuva on Imagine and do:n sketchkuva ja paperit ovat Studio Lightin paperikosta.




lauantai 25. tammikuuta 2014

Iloa ja valoa ystävänpäiväkortti

Tein samalla leimasimella (kuin viime kortin) uudenlaisen kortin värittämällä sen eri tavoin ja tällä kertaa tein mekon kukkapaperista. Paperit ovat My Mind's Eyen Cambridge court paperikosta ja värit ovat Prismacolor Premiumeja. Leimasin on Penny Blackilta. Kaikki tarvikkeet ovat Paperellasta.





maanantai 20. tammikuuta 2014

Sydämellinen ystävänpäiväkortti

On ollut aivan mahtavaa viime päivinä huomata, että lumen tulon myötä on vihdoinkin päättynyt se synkkä valoton kausi ja viikkojen jälkeen aurinkokin on paistanut jo monia päiviä. Se piristää mukavasti mieltäni ja saa ajattelemaan jo tulevaa kevättä. Valoisuutta ja värejä on myös tämä kortti pullollaan. Väritykset tein Distress markereilla. Väritys linjailee aika vahvasti käyttämieni kauniiden paperien väritystä ja tuo mukanaan aavistusta keväästä. Kaikki kortin materiaalit Paperellasta.




Materiaalit


Leimasin Penny Black




lauantai 18. tammikuuta 2014

Herkkä ystävänpäiväkortti

Tein tämän ystävänpäivä kortin Graphic 45:n kauniista Sweet sentiments papereista ja kuvista. Be my valentine paperista löytyy paljon ihania ja romanttisia kuvia ystävänpäiväkortteihin ja niihin ihastuin ensisilmäyksellä. Tässä kortissa leikkasin aukot päällyspaperiin ja kohotin sen kohoteipeillä, jotta niistä muodostuisi raamit kuville. Kaikki kortin materiaalit ovat Paperellasta.

Here's what I made for valentines day with papers from Graphic 45 Sweet sentiments series.



Materiaalit/Materials

Paperit/Papers Graphic 45 Sweet sentiments Perfect Petals, Heart song ja Be my valentine

Koristeet/Embellishments


Valkoisia höyheniä, helmenpuolikkaita ja valkoiset ruusut


tiistai 14. tammikuuta 2014

Ponikortti 5-vuotiaalle

Tein kummitytölleni 5-vuotis kortiksi tämän ponikortin. Penny Blackin leimasinkuvan väritin Distress markereilla ja paperit ovat My Mind's Eye Lime Twist paperikosta.

I made this card for a five-year-old girl. The stamps is from Penny Black and the papers are from My Mind's Eye.




sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Mekkokortti

Sain Sizzixiltä kauniin mekkostanssin ja tein sillä useamman mekkokortin. Tarkemmat tiedot stanssista ja muiden mekkojen teko-ohjeita löydät Paperilla-lehden postauksestani.





Mustan mekkokortin teko-ohjeet kirjoitin teitä varten tähän.



Leikkasin ensin mekkostanssilla mustan mekon ja liimasin sen valkoiseen värityspaperiin. On tärkeää, että kuva on liimattu tiiviisti paperiin.



Väritykset tein Distress markereilla.




Väritin kaikki alueet ennenkuin aloin levittämään niitä vesisäiliösiveltimellä. Laitoin väriä vain yhteen sivuun/kulmaan, jotta vaikutelma värien tummudesta ja valkeudesta säilyisi. Pyyhin väriä aina välillä pois suttupaperiin, jotta valkoinen pysyisi valkoisena.




Lopuksi laitoin Pearl makerilla helmiä pukuun ja kimalletta paperin reunoihin sekä lisäsin kukkia.




lauantai 11. tammikuuta 2014

Myytävänä vähän käytettyjä leimasimia, kohokuviointikansioita ja stansseja

Varaukset otan vastaan sähköpostitse maissi01 (at) gmail.com osoitteeseen ja hintaan lisätään postikulut painon mukaan. Voit laittaa kommentin tämän postauksen alle, mutta varaukset teen vain sähköpostitse. Tavarat lähetän kun näen maksun saapuneen. Maksua odotan kolme arkipäivää varauksen jälkeen. Kun varaat tavarat, ilmoitathan samalla osoitteesi. 


Stanssit 


Spellbinders Nestabilities Postage stamps 

Suurimman stanssin koko on n 10 cm x 10 cm

Hinta 18 e





Leimasimet

Lily of the valley

Nallet ja Tyttö (nalle ez-mountattu ja tyttö mounttaamaton)

Hinta 3,5 e /kpl 

Nalle-leimasin Myyty Tyttöleimasin Myyty


Tässä kortti, jossa tyttöleimasin näkyy paremmin.



The Greeting Farm setti (ez-mountattuja)

Hinta  8 e



Kraftin Kimmie keiju (mounttaamaton) Myyty

6 e







Magnolian leimasimet 5,5 e/kpl

Cupid  Myyty  ja Tilda ja ilmapallo


Possu ja Saparo Tilda Myyty


Tässä kuva possukortista



Tilda ja paketti Myyty


C.C. Designs Butterfly Nora 4 e (ezmountattu)


Elzybells Bridesmaid 2,5 e (mounttaamaton)






TPC Studio Classic Floral Clear Stamps akryylileimasinsetti

7 e

Trimcraft Pepper's Christmas Party akryylileimasinsetti 6 e



Saturated Canary Summer mountaamaton leimasin kork. 10 cm 5,5 e


Tässä kuva vihon kannesta, jossa olen tätä leimasinta käyttänyt 



Nämä alla olevat 2 e kpl

1. Myyty

2. Myyty


3. Myyty

4.


5.





Nyt on kaikki myytävät tavarat blogissa.

Muistathan, että otan vastaan ainoastaan sähköpostivarauksia

Edit 15.1. Poistin jo myydyt tavarat 

torstai 9. tammikuuta 2014

Ystävänpäiväkortti

Ensimmäinen ystävänpäiväkortti on nyt valmiina ja sen tein Graphic 45:n romanttisista papereista. Kaikki kortin materiaalit Paperellasta.

My first valentines card is now ready and I made it from the lovely papers from Graphic 45.





Materiaalit/Materials


Koristeet/Embellishments


sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Farkkukortti

Tilasin joulua ennen Kaisercraftin hienoja uusia papereita ja leikekuvia Paperellasta, koska tykkään kovasti askarrella kortteja Collectables leikekuvista. Miesten kortteihin sopivia Collectables kuvia minulla ei ole aiemmin ollut ja nyt sain niitäkin varastoihini. Kohoteippien avulla sain korttiin hieman kolmiulotteisuutta ja lisäsin myös miesmäisyyttä ompelein sekä laittamalla aitoja muttereita varastoistani.

I just love Kaisercrafts Collectables pictures as you might have been noticed. This time I got my hands with manly pictures and made this card.




Materiaalit/Materials



Kohoteipit/Tapes Nellie Snellen 1mm, - 2mm

perjantai 3. tammikuuta 2014

Ikonikortteja

Mukavaa perjantaita kaikille! Paperilla-lehden blogissa esittelin valmiita ikonikorttejani ja ajattelin näyttää teille miten sellainen minun kohdallani syntyi. Tarvitset lehtikultaa (Stamperie), lehtikulta liimaa (Stamperie Colla per Doratura), Mod podge matte liimaa, siveltimiä, ekokartonkia ja decoupage kuvia (Stamperie). Lehtikulta reagoi vesiliukoisten liimojen kanssa, joten Mod Podge ei sovi lehtikullan kiinnittäjäksi.



Kiinnitin ensin kuvan Mod Podgella ekokartonkiin (vahva kartonki on hyvä) sekä ala- että yläpuolelta. Annoin kuvan kuivua ja sillä aikaa aloin kiinnittää lehtikultaa. Lehtikullan kanssa saa olla tarkkana, koska se on hyvin haperoa ja hajoaa helposti. Ei kannata ottaa esille kuin yksi arkki kerrallaan. Sen kanssa voi olla hyvä käyttää pinsettejä, koska se tarttuu helposti sormiin jos sormissa on vähänkin liimaa. Revi varovasti lehtikulta arkista siivu ja laita ohut kerros lehtikulta liimaa yhteen reunaan tarkasti. Jos liimaa on liian paljon jää möykky näkyviin ja jos taas liian vähän se ei ota kiinni. Liima on hitaasti kuivuvaa, joten aikaa sen laittamiseen on enemmän kuin tavallisen liiman kanssa.




Asettele palanen ensin ilmassa paikalleen, koska kun se osuu liimaan, se ei lähde pois ehjänä. Tosin se ei haittaa vaikka siihen jäisi kurttuja. Ne saa pois sivelemällä hyvin kevyesti sormella kullan pintaa. Koko alue sivellään sormella tai ohuella siveltimellä paikalleen. Tässä vaiheessa on tärkeää, että sormi tai sivellin on puhdas ja kuiva. Laita seuraava palanen hieman edellisen päälle ja silittele varovasti päältä.



Vaikka kultaan jäsi pieniä reikiä tai pieniä alueita niin ei se haittaa sillä ne saa paikattua laittamalla lehtikulta liimaa ja pienen palan kultaa. Kun paikkaus on kuiva niin sitä voi alkaa silottelemaan kuivalla pensselillä kevyesti. Hiero kevyesti paikkoja joissa on paikka tai sauma niin kulta rapisee pois (näitä paloja voi vielä käyttää paikkoihin). Käy reunat kauttaaltaan läpi ja varmista, että työsi on kuiva ennen silottelua.





Laita mustetta korttipohjan reunoihin musteenlevittimellä ja laita kohoteippiä kuvan alle. Kullatun kartongin olen liimannut kiinni Mod Podgella korttipohjaan.




Valmis kortti on juhlavan näköinen ja saaja voi halutessaan tehdä siitä taulun.






Jos haluat nähdä millaisia muita ikonikortteja syntyi, niin löydät ne Paperilla-lehden blogista.

torstai 2. tammikuuta 2014

Skräppihetket haaste #25

Vuoden ensimmäinen Skräppihetket haaste julkaistiin tänään ja aiheena on tällä kertaa lumihiutaleita. Minulla ei löytynyt tähän leiskaan mitään kuvaa missä olisi ollut lunta, joten tein sen siitä mitä tällä hetkellä puuttuu ja mitä pihalta sen sijaan löytyy.

Here's my first layout this year for the Skräppihetket challenge. It's about the snow which is missing from this winter. Instead I have flowers in my yard ;)