torstai 19. helmikuuta 2015

Keltainen onnittelukortti

Tein valoa antavan kortin keltaiselle korttipohjalle. Vaikka kuvien ja paperien sävyt ovat aika tummat, antaa keltainen pohjaväri pirteyttä ja kevääseen viittaavaa valoa. Kaikki kortin materiaalit ovat Paperellasta.








Materiaalit


Korttipohja HC keltainen

Paperit KaiserCraft Close up!-Lens

Leikekuvat KaiserCraft Collectables leikekuvat Blue Bay

Nauha Darice Bling strassinauha 4mm/9m (linkki saman sarjan mustaan nauhaan, käytin valkoista)

Kuvia kohotettu Nellie Snellenin kohoteipillä kolmiuloitteisen vaikutelman luomiseksi

Unique ympyräkakkupaperi 

maanantai 16. helmikuuta 2015

Onnittelukortti ja väritys uusilla tusseilla

Sain kokeiltavakseni Chameleon tusseja, jotka olivat minulle uusi tutttavuus. Ihastuin niihin kovasti ja niiden erilaisiin käyttömahdollisuuksiin. Kyseessä ovat liukuväritussit, joilla voi häivyttää portaattomasti ja sekoittaa toisiinsa. Pienen harjoittelun jälkeen sain hyvin ideasta kiinni ja tämä kukka on ensimmäinen väritykseni noilla tusseilla. Kukan värittämisessä olen käyttänyt kolmea eri tussia ja lehtien värityksissä kahta eri vihreän sävyä. Paperina käytin Stora Enson 4cc paperia. Stora Enson paperin kanssa liukuvuus oli sujuvaa ja sävyt sekoittuvat hyvin toisiinsa.






Lisää tietoa Chameleon tusseista löydät Donnon sivuilta ja

Chameleon omilta kotisivuilta löydät kivoja videoita värittämisestä näillä tusseilla


tiistai 10. helmikuuta 2015

Hääkortti

Kevät ja kesä ovat romantiikan aikaa ja sitä silmällä pitäen tein tämän hääkortin varastoon. Kuva on Imagine and do:lta ja väritykset tein Distress markereilla.




torstai 5. helmikuuta 2015

Herkkä onnittelukortti

Tein tämän herkän onnittelukortin jokin aikaa sitten lomaillessani. Värimaailmassa lähdin kuviopapereiden värityksistä ja tein lämpimän kuvan kylmien värien keskelle. Pyrin siihen, että katse osuisi ensimmäisenä kuvaan ja sen ympärillä olevaan harmooniseen ympäristöön. Väritykset tein Distress markereilla ja kuva on Imagine and do:lta.






maanantai 2. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväkortteja

Tässä muutama tekemistäni ystävänpäiväkorteista. Kortit ovat kooltaan 4"x 4". Kuvat ovat Imagine and do:lta ja väritetty Distress markereilla.