keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kissamainen laatikko

Koristelin pienen valkoisen rasian kissankuvalla ja kauniilla papereilla. Halusin rasiaan kevyen ja herkän tunnelman enkä halunnut lisätä siihen kovin paljoa koristeita enkä värejä.


006

011

maanantai 25. toukokuuta 2015

Vihreä hääkortti

Tein pyynnöstä vihreän hääkortin, johon oli toivottu myös hopeaa. Stanssasin kauniin pohjan Creative Expressionin stanssilla, jonka päälle hieroin hieman hopeaa huonekaluvahaa.


007

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Siilikortti

Tein tämän siilikortin Eeva Välikangas Designin Juhlan aika-sarjan papereista. Pallonauhan tein leikkaamalla lävistäjällä pieniä palloja, liimaamalla ne ja piirtämällä tussilla narun pallojen väliin. Vielä kerkeää muutaman tunnin ajan osallistumaan arvontaan, jossa voi voittaa koko näiden ihanien paperien Juhlan aika-sarjan.


007

tiistai 12. toukokuuta 2015

Kortteja ja arvontaa

Sain ihania uusia Eeva Välikangas Designin papereita ja ne ovat Juhlan aika sarjasta, joka on juuri tullut painosta. Näistä papereista tein kortin ylioppilaalle ja hääparille (kortti sopisi myös kihlaparille). Näitä papereita myydään monissa askartelukaupoissa sekä Donnossa. Löydät koko sarjan täältä.


033

027


Ja nyt julistan arvonnan alkaneeksi. Valitse näistä ihanista papereista suosikkisi ja kerro se minulle kommentilla. Arvon kaikkien osallistuneiden kesken kokonaisen setin näitä papereita (yhteensä kahdeksan erilaista paperia). Tässä muutamia kuvia näistä ihanuuksista. Käy valitsemassa Donnon sivuilta itsellesi mieluisin paperi. Arvonnan voittajan julkistan ensi sunnuntaina klo 18.

Edit. Voit osallistua myös facebookissa tai lähettämällä minulle sähköpostia, jossa kerrot halukkuudestasi osallistua arvontaan ja mielipaperisi. Sähköpostiosoitteeni on maissi 01 at gmail piste com (ota välit pois).

019


020

016



Edit: Arvonta on nyt päättynyt, julkaisen hetken kuluttua voittajan.

Voittajaksi selviytyi Enkulin käsityöt!!! 

Paljon onnea voittajalle ja kiitos osallistumisesta kaikille!

Toivon, että voittaja toimittaisi sähköpostiini yhteystietonsa (nimi ja osoite) mahdollisimman pian.

keskiviikko 6. toukokuuta 2015